1ο Δημοτικό Ασπροπύργου |
14/3/2012 Σαρακοστή με ζυμάρι (ΣΤ2 και Ολοήμερο) Υλικά: 1 κιλό αλεύρι, μισή κούπα αλάτι για συντηρητικό, 600 ml νερό 2 βανίλιες για άρωμα Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα καλό ζυμάρι. Το αφήνουμε για λίγα λεπτά να ξεκουραστεί. Έπειτα, σχηματίζουμε τα ανθρωπάκια. Τέλος, τα ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 220c. |
Επιστροφή στην αρχική σελίδα |